Betting på store golf turneringer

Store bookmakere som fx Unibet Sport har ligesom Dansk Golf Union oplevet et boom i forhold til interessen i golf. Faktisk siges det at golf betting har været med til at puste nyt liv i den populære sportsgren. Du kan læse om golf betting i denne artikel.

Regel nummer 1 i golf betting er at kende til de forskellige former for væddemål. Det mest kendte form for væddemål er at vædde på resultatet af en turnering som fx Made in Denmark, men du kan også vædde på mange andre ting, som er med til at gøre turneringen endnu mere interessant at følge undervejs.

Ud over at vædde på vinderen af en turnering, så kan du også vædde imod en spiller i en given turnering. Dette hedder at “spille imod” en spiller og det betyder at du satser på af den pågældende golfspiller ikke vil vinde turneringen. I golf kan du naturligvis også vædde på om der vil komme et hole-in-one i en turnering. Dette er et godt væddemål at satse nogle skillinger på, da odds for at der rent faktisk vil komme en hole-in-one ofte er lidt højere end odds på at der ikke vil komme en hole-in-one.

Ud over disse væddemål, så kan du også vædde på vindermargin, den bedste golfspiller alt efter nationalitet, den amerikanske pengeliste, match-ups mellem forskellige spillere og meget mere, når det kommer til golf betting i store turneringer.

En del af det at kende til golf betting er ikke kun at kendskabet til de forskellige former for golf betting. Det handler også om at kende til turneringer for at kunne analysere, hvor meget der er på spil for de dygtige golfspillere fra over hele verden. Allerede for seks år siden oplevede The Masters I USA et boom i væddemål, hvilket betyder at begivenheden ikke kun er et major event for deltagerne. Det er også en major begivenhed for de, der følger med fra sidelinjen, både på banen og hjemme bag computeren.

Det siger nærmest sig selv, men for at blive god til golf betting, så handler det om at være godt klædt på. Det er ikke nok kun at kigge på statistik og tjekke hvor mange gange en spiller har vundet en given turnering. Folk, der har succes med betting, følger med i golf nyheder, hvor det er muligt at få en hurtig opsummering af resultaterne fra de seneste turneringer. Det er også medierne, som er med til at sætte fokus på hvis en stor sportsstjerne som fx Tiger Woods, som ikke har vundet meget på det seneste på grund af personlige problemer og skader.

Odds-sammenligning er en gylden regel inden for betting lige meget hvilken sportsgren, der er tale om. Lige meget om du vædder på golf, amerikansk fodbold eller tennis, er det altid en fordel at finde ud af, hvor du kan satse til de bedste odds. Da Danske Spil ikke længere har monopol på pengespil i Danmark er der nu mange forskellige sider, som giver dig mulighed for at satse dine penge på golfturneringer.

Normalt er der ikke stor forskel på odds på diverse sider, men det kan alligevel godt svare sig at tjekke det. Heldigvis behøver du ikke at tjekke alle siderne en efter en. Der findes sider, der er dedikerede til at sammenligne odds, så du kan finde de bedste væddemål. Husk dog gerne at tjekke et par forskellige sider med odds sammenligning, da der findes hjemmesider, som udelader visse muligheder på grund af særlige aftaler med bookmakerne.